torsdag 30 september 2010

Idag är jag riktigt

godissugen!! Har ni också såna där dagar när man känner det som om man skulle kunna äta hela godisdisken på ICA utan att må dåligt? Då kan man muntra upp sig med lite godis som inte sätter sig på samma ställe som man själv gör.

Mums!!

tisdag 28 september 2010

Min lilla utlottning

har haft dragning och av er fyra (4) tappra som ville vara med har Kristina vunnit!! Grattis till dig!

Denna lilla kanin i hatt fick kollegans barnbarn att ha godis i. Blev lite roligt att ändra mönstret till en hatt istället för bara en rund burk liksom. Ha nu en bra tisdag och glöm inte att gå ut i solen.

torsdag 23 september 2010

Kan du virka

en brosch till mig undrade härliga kollegan? Jag får väl prova då, sa jag. Hittade blomman i en japansk bok som jag köpt på Etsy med bara grafisk beskrivning som tur är för annars kan man ju inte läsa!

Resultatet blev så här och kollegan blev nöjd!

onsdag 22 september 2010

Buh på er allihop

Alla helgonahelgen verkar närma sig när man tittar på de nya mönstren som dyker upp på Etsy. Jag har inte påbörjat några nya Halloweenprojekt men kan visa upp några från förra året.Spöket och pumpan har jag behållit men häxan fick min syster. Inte för att hon är en utan snarare tvärtom! Mönstren är från Deliciouscrochet förstås!

måndag 20 september 2010

Visste ni att det är skillnad

på amerikanska och brittiska virktermer? Det är klart att ni visste men det gjorde inte jag! Då kan resultatet bli lite kul tex när man tror att man ska göra en halvstolpe men det i själva verket är en fast maska.Då blir kaninöronen längre än vanligt.

Gratismönster från nätet, kommer tyvärr inte ihåg vart? Han pryder i alla fall sin plats hos Garnvännerna.

onsdag 15 september 2010

Gratismönster

är alltid lika roligt att hitta. Särskilt om dom är bra! Det här var ett riktigt roligt gratismönster som jag hittade hos Lionbrand. Det visade sig också vara perfekt tågvirkning men bilderna blev lite hoppiga när jag skulle ta på tåget.


Skönt när man kan klara av doppresenter på detta vis.

måndag 6 september 2010

Kom just på att jag

kände för en liten utlottning!! Vad tror ni om det? Lämna en kommentar så kan ni vinna de här:

Jag drar en vinnare den 25 september så kommentera på bara. Mönstret är från KTBdesigns på Etsy.

Börjar det bli höst

hos er också? Jag tycker om hösten och ser fram mot kalla klara dagar på en stubbe i skogen med mycket svamp i korgen. Löven kan dock få stanna på träden. Tycker de blir så vackra med alla färger. Här kommer ett träd där löven aldrig ramlar av men de blir heller aldrig röda å andra sidan!Deliciouscrochet har gjort mönstret förstås. Mr Tree har en liten inskription på armen/grenen till och med och ett jättelitet fågelbo i kronan. Hennes fantasi är det inget fel på!

söndag 5 september 2010

Jag och sonen

skulle ha en myskväll och hyra dvd. Jag snöade genast in på Till vildingarnas land. Vi har läst boken men sonen tyckte nog att trailern var lite för otäck. Det fick bli Scooby Doo istället. Kan visa en bild på Max istället.

Mönstret har jag köpt på Etsy hos Crafty is Cool. Skall komplettera med vildingar när tiden räcker till.

onsdag 1 september 2010

I helgen

var jag hästvakt en liten stund. Jag hade lovat att släppa ut mysiga väninnans hästapållar, ge dom lite krubb och mocka. Hon har en liten häst och en stooooor häst. Den stora hästen är jättestoooooor men jag fixade det. Kom då osökt att tänka på att det ju är lättare att hantera lite mindre hästar som den här nedanför.


Behöver inte ryktas, matas och framförallt inte mockas efter men man kan ju inte rida på den heller förstås! Mönster är från Deliciouscrochet igen och för den insatta kan jag säga att det tog 90 minuter att göra en korkskruv i manen och svansen!!