måndag 5 juli 2010

Så ledsen man

kan bli på folk som inte ser skillnad på ditt och mitt. Hade ett tråkigt mail i min inkorg idag där en jätteduktig designer som heter CreaMe på Etsy har fått sitt mönster utlagt på något som heter Picasa. Jag min datoromedvetna människa vet inte ens vad det är?? Det tråkiga var att vi bara var fyra stycken som köpt mönstret och skulden föll ju naturligtvis på oss alla. Har svarat henne att jag inte gjort det och hoppas att hon får veta vem som är den skyldiga. Känns lite olustigt dock. Hon säger att hon skall bannlysa oss på Etsy annars och det vore ju trist eftersom jag köper mönster där nästan en gång i veckan!!

Här kommer i alla fall bilder på två figurer som jag gjort efter hennes mönster.

Hoppas att allt löser sig för henne.

Dear CreaMe if You read this, these are the amigurumis I have made from Your pattern. Hope everything turns out ok for You.

1 kommentar:

SUADDA sa...

Jättetråkigt att höra och att du blev en av de misstänkta! Förstår att det måste vara jobbigt att bli beskylld för något sådant! :(

Man tycker ju att är mönstret köpt så bör ju den som köpt det förstå att det inte ska föras vidare. Men TYVÄRR är det nog sånt som händer och som designer/försäljare av mönster kan man förmodligen aldrig helt gardera sig mot sådana saker.....Internet är jättebra på många vis....men har ju verkligen också sina nackdelar!

Du är i alla fall jätteduktig som virkar efter så avancerade mönster! =)

Trevlig kväll!

PS. Picasa är ett ställe på nätet där man kan samla sina bilder och välja om man de skall kunna visas för vem som helst eller bara utvalda personer. Om du klickar på bildspelet på min blogg kommer du till mina "öppna" picasa-album. När du laddar upp bilder på din blogg hamnar de också i ett picasa-album (men man ser bara just den bilden). Dubbelklicka på någon bild i din blogg så ser du picasa-ikonen i bildens webbadress.