tisdag 29 juni 2010

Tjoho!!!!

Jag finns, jag syns! Några av mina favoritbloggare har sett mig. Jag är så glad!! Firar raskt med att ta bort räknaren som tydligen inte fungerar och struntar i siffror och statistik en stund. Gläder mig istället åt att två till projekt är avklarade på min UFO-lista.Anton Android av Katja Heinlein, möstret köpt på Etsy. Denna lilla goding har tagit så oändligt många fler timmar än jag trodde. Vet ni hur svårt det är att virka med sån här silvrig tråd? Men resultatet var värt det. Jag har tänkt att ge honom till en bekant som är guldsmed.

Samtidigt kan jag även bocka av apan från Mias andra bok. Min systerdotter har fått honom efter att min syster knöt om rosetten. Känns lite lik Drutten från barnprogram som jag såg som liten.Tack alla virkande medsystrar för era kommentarer. Ni gjorde min dag! Kram på er.

2 kommentarer:

SUADDA sa...

Men oj! vad ser jag?! =) Jag har också skaffat det mönstret, men inte vågat mig på det ännu. Såg så krångligt ut med ovanliga virkförkortningar.
Jättefin, jättefin blev den!!!
Nu vet jag vem jag skall be om hjälp om jag inte förstår mönstret! ;)

Amigurumiwoman sa...

Det är ju annorlunda att vända på varje varv och inte virka i en spiral som vanligt men det var inte så krångligt när man väl satte igång.